Időminisztérium 3. évad hírek

Az RTVE csak 2016 szeptemberében rendelte be az Időminisztérium 3. évadát, így kissé megkésve, decemberben kezdték el forgatni. 13 új epizódot kapunk, habár arról egyelőre nincs döntés, hogy mikor is kezdik el vetíteni. A forgatás májusig tart, ám már néhány rész digitális utómunkálata kész, így a spanyol televízión múlik, hogy 2017 tavaszán adásba kerül, vagy várnak vele.

 

Julián (Rodolfo Sancho), akit már az előző évadban is nélkülöztünk a Mar de plástico c. sorozat forgatása miatt, és aminek Pacino (Hugo Silva) megjelenését köszönhetjük, az idei évadból teljes mértékben hiányozni fog. Több csatornán is hivatalosan bejelentették, hogy nem sikerült megegyeznie a sorozat producerével. Erről többet sajnos sehol nem lehet olvasni, arról viszont igen, hogy Pacino állandó tagja lesz az időutazó triónak.

 

A mellékszereplők közül Velázqueznek (Julián Villagrán) szintén biztosan örvendhetünk, valamint Lola Mendieta (Natalia Millán) és Ambrosio Spínola (Ramón Langa) is várhatóan felbukkan. A Lope De Vegát alakító Víctor Clavijo is felkérést kapott a sorozat készítőitől, ám egyelőre az ő szereplését titok övezi.

 

Az első részekben olyan karakterekkel találkozhatunk, mint Alfred Hitchcock, Gustavo Adolfo Bécquer és Francisco de Goya. Nem minden időutazás nyúlik majd vissza a régmúltba, találkozunk olyan üggyel, ami például a The Beatlest érinti, illetve a II. világháború is megjelenik újra.

Kíváncsian várom a TVE döntését, figyeljétek a Twitteremet!

Reklámok

A te véleményed:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s