Időminisztérium 3×03

Mivel a rész maga nem tartalmazott sok történelmi adatot, illetve Bécquerről magyarul alig találni valamit a neten, így ez a bekezdés elég rövidre sikerült. :)

Az egyetlen kiemelésre méltó magyarázat a rész végén van, mikor Salvador azt mondja, hogy a mandragóra növény van a vérükben, és nem az együttes, itt a Mandrágora nevű bandára gondolt, ha esetleg nem sikerült volna átadni a feliratban.
Spanyol: https://es.wikipedia.org/wiki/Mandr%C3%A1gora_(banda)

Nem igazán kedvelem a boszorkányos-szektás témát, ez a rész nálam csak 4/10-et érdemel. Semmi szövevényes szál, semmi izgalom, semmi csavar… talán a jövő héten!

Reklámok

3 thoughts on “Időminisztérium 3×03

 1. Szia Mia!

  Hatalmas ripsect(tiszetl) a munkádnak. :)

  Ezt az SD dolgot viszont nem értem… Alig lehet már FullHD tévét kapni, a boltok egyre inkább átállnak az UHD-ra. Egy nyomorult 5 hüvelykes mobil is FullHD == 1080p kijelzőjű! Ehhez képest a 720p még csak nem is nagy dolog.
  Van valami oka annak, hogy az idén még nem készült 720p (1080p?) rilíz? Lehet ebben valakinek valahogy segíteni? Azért kérdem, mert az előző két évadnál minden flottul ment, most meg hetek óta semmi.
  (Van egy bazi nagy UHD tévém, el tudod képzelni hogyan mutatnak rajta az SD lónagy pixelei? Horror… Sírok-zokogok. A zasszony is nagy rajongó, de kijelentette, hogy ezért a sorozatért érdemes várni, nincs kompromisszum, a minőség az első.)
  Valamint: “engedjenek fel egy csaknem WEB-DL 576p-t a 720p kategóriába” – ezt kifejtenéd jobban, mert nem értem.

  Még1x ∞ jókívánság,
  RaCs

  Kedvelik 1 személy

  • Szia!

   Köszönöm! :) Nem igazán értem én sem, arra goondolok, hogy nyár van, eddig mindig évközben vetítették. Volt egy-két biztos forrás, ami megszűnt, és a maradék helyekre nem került fel 720p. Ez az 576p is olyan, hogy a 3. rész el se indul, tehát teljesen kontár munka. Gondolom, hogy lesznek relanzák, amint a Netflix kijön vele, ha van türelmetek, várjátok meg! Eddig tényleg nem voltak ilyen gondok. Reméljük, megoldódik hamar, köszi szépen a türelmet! Megértem, ez a sorozat azért mindenképp érdemel egy 720p-t, és kitartóan keresem és kérem fórumokon.

   Üdv:
   Mia

   Kedvelés

  • Csak a spanyol release-ereken múlik, mikor veszik fel a tévéből, és teszik fel valahova. Illetve annyiból a spanyol tévén, az RTVE-n is, hogy csak 576p-ben adja le online, ami 2017-ben elég fura. Nem kellene várni senkire, ha HD-ben menne. Azt azért érdemes tudni, hogy nem minden országban pörög így és ilyen szabadon a torrentezés. A spanyoloknál folyamatosan zárnak be oldalak és a letöltős fórumok. Mostanában több is, és ami maradt, oda meg nem készült HD. De a legjobb SD se. Most release-eltem én a WEB-DL-ből SD-t, hogy legyen valami. AZ 576p meg nem elég jó 720p-nek. Nem HD, csak DVD minőségű, szerintem nem fogják felengedni, SD-nek meg széles volt. Az egész kérdésből a sávszélességet sem illik elfejteni. Mi ebben is elég jól állunk, a sok panel miatt, de nem mindenhol van így ez sem.

   Kedvelik 1 személy

A te véleményed:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s